AVÍS COVID-19

A partir del proper dilluns dia 4 de maig tornem a reprendre l'activitat a la nostra clínica.

Seguint les recomanacions ministerials i de col·legis professionals i amb la finalitat de donar seguretat en els tractaments i ajudar a minimitzar l'evolució del COVID-19, hem decidit adoptar les següents mesures amb la finalitat d'exercir la nostra activitat professional d'acord amb les directrius donades per les autoritats sanitàries per a protegir la salut de les persones:

- Mesures estrictes d'higiene i desinfecció de la clínica

- Ús d'EPI (guants, mascaretes, devantals plàstics d'un ús, gel hidroalcohòlic...) 

- Donem major temps de cita per a que no coincidixquen els pacients

- Aconsellem arribar a la cita a l'hora exacta i a ser possible sense acompanyants

Us sol·licitem també la vostra col·laboració perquè si us sentiu amb símptomes d'infecció respiratòria (tos, refredat) i/o febra (més de 37,5 °C) ens ho aviseu, posposeu la sessió, i us poseu en contacte a través del telèfon habilitat per la conselleria de sanitat, 900 300 555, per a avaluar les mesures adequades.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració esperant que la situació es normalitze el més prompte possible.

 

  

Des de 2002 ajudem a la nostra clínica de fisioteràpia i osteopatia de València a solucionar i millorar multitud de malalties.

Tractem:

  • Dolors d'esquena (cervicàlgia, dorsàlgia, lumbàlgies, lumbociatàlgies, hèrnies discals, ...).
  • Lesions esportives (esquinços, tendinopaties, secuel·les de luxacions, trencaments fibril·lars ...).
  • Patologies dins l'àmbit pediàtric (plagiocefàlia, tortícoli congènita, displàsia de cadera, obstrucció del canal llagrimal, còlics del lactant, reflux gastroesofàgic, deformitats del membre inferior, otitis, problemes respiratoris...).
  • Disfuncions en la dona embarassada (pre-part, pos-part, recuperació del sòl pèlvic, tractament de cicatrius post-cesària i post-episiotomia ).
  • Disfuncions viscerals funcionals com hèrnies d'hiat, reflux gastroesofàgic, restrenyiment, alteracions menstruals i altres problemes ginecològics,...

A la clínica fem servir un ecògraf per tal de millorar els nostres diagnòstics múscul-esquelètics i aplicar la tècnica d'electrolisi percutànea múscul-esquelètica de forma ecoguiada.

Organitzem diversos tallers (psicomotricitat per a xiquets, preparació al part, recuperació pos-part...) i impartim classes de Pilates i Ioga terapèutics.

A més a més comptem amb la col·laboració d'una dietista-nutricionista que passa consulta una vegada per setmana, tractant tant adults com xiquets.

Som fisioterapeutes i osteòpates, amb més de 20 anys d'experiència, i entre els nostres principals pacients estan els xiquets, bebés i músics.